Nederlands English
Twitter LinkedIn LinkedIn
Volg onsMissie en Visie SGS Roos+Bijl


MISSIE

SGS Roos+Bijl BV is een onafhankelijk ingenieursbureau met een specialisatie op het gebied van ondergrondse infrastructuren voor Olie & Gas, Energie, Water, Assetmanagement en Telecommunicatie. Wij leveren ingenieursdiensten voor netbeheerders, overheden, semi-overheden en uitvoerende bedrijven.

Ondergrondse infrastructuur is niet zichtbaar, maar draagt in hoge mate bij aan het welzijn van onze samenleving. Voor ons is ondergrondse infrastructuur een passie en wij zetten dat graag op de kaart.

Onze producten bestaan uit het leveren van advies, engineering en assetmanagement op zowel technisch als juridisch gebied. Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn daarin de belangrijke pijlers. SGS Roos+Bijl is innovatief en ontwikkelt constant nieuwe producten binnen haar vakgebied. We zijn kundig, pragmatisch en betrokken met de klant.


VISIE

Groei en ontwikkeling
SGS Roos+Bijl wil een vooruitstrevend ingenieursbureau zijn met decentrale zelfstandig opererende bedrijfsunits. De nationale decentralisatie wordt hierbij bepaald door geografische behoefte. Onze dienstverlening vindt plaats in de nabijheid van onze klanten. De strategie staat borg voor ontwikkeling van de benodigde groei in dienstverlening. Innovatie, kennisuitbreiding en professionaliteit zullen bijdragen in het vergroten van de diensten- en klantportfolio.

Sociale innovatie zal zorgen voor een open en innovatieve bedrijfscultuur waar medewerkers zich gemotiveerd voelen tot ontwikkeling en groei. SGS Roos+Bijl staat voor betrokken en persoonlijk. De organisatie die alle vraagstukken oplost op basis van wederzijds begrip en vertrouwen.

Duurzaam ondernemen
Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor de mens en haar leefomgeving, de volgende generatie en het welzijn van onze medewerkers, is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd en onze CO2-inventaris is positief geverifieerd. Voor andere bedrijven willen wij hierin een role-model zijn.