Nederlands English
Twitter LinkedIn LinkedIn
Volg onsManagement SGS Roos+Bijl


In 2016 (op 1 oktober) zijn de drie vennootschappen van Roos+Bijl, Roos+Bijl Engineers&Consultants, Roos+Bijl Legal en Roos+Bijl Recruitment overgenomen door SGS Nederland B.V.. Door de overname heeft het bestuur van Roos+Bijl, voorheen bestaande uit Rob Roos en Hans Bijl, een andere vorm aangenomen.

Het huidige bestuur c.q. managementteam van SGS Roos+Bijl bestaat uit vier leden:


     Pieter van Moerkerk – Business Unit Manager SGS Roos+Bijl:

Vanuit onze kernwaarden Integriteit, Passie, Ondernemerschap en Innovatief Vermogen bieden wij elkaar een veilige, transparante en open werkomgeving. Hierdoor kunnen ambities en idealen van iedereen worden verwezenlijkt en hebben wij vooral plezier in wat we doen. Zo zijn wij gegroeid naar de specialist op het gebied van ondergrondse infra in Nederland en hebben we alle disciplines in huis om, welke uitdaging dan ook, aan te gaan.
Peter van Marlen – Teamleider Kabels & Leidingen: 

Bij SGS Roos+Bijl ben ik verantwoordelijk voor de commerciële en operationele aansturing van de afdeling Kabels & Leidingen. Daarbij staan wij garant voor het leveren van kwaliteit door het inzetten van de juiste expertise. Ons doel is om de klant te adviseren in alle soorten vraagstukken op het gebied van de  ondergrondse infrastructuur.


 

Lorenzo van der Bijl – Teamleider Project & Assetmanagement:

Wij streven er naar om op integere en transparante wijze samen te werken aan innovatieve oplossingen, waarbij wij uitdagende projectdoelstellingen realiseren. Samen werken wij voortdurend aan de ontwikkeling van onze specialistische kennis en diensten op het gebied van projectmanagement en assetmanagement voor de ondergrondse infra.

Peter Meeldijk - Financieel manager:

Bij SGS Roos+Bijl ben ik verantwoordelijk voor de financiën. Met de afdeling hebben we als doel om correct, gedreven, dienstbaar en integer te zijn. Samen gaan we voor het beste resultaat.
Historie Roos+Bijl

Ingenieursbureau Roos+Bijl is klein begonnen. Op 1 mei 2000 zijn oprichters Rob Roos en Hans Bijl, op een zolderkamer, gestart met een Vennootschap Onder Firma (VOF) genaamd Roos & Bijl Project Partners. Binnen een jaar trokken zij de eerste medewerker aan en betrokken zij een klein kantoor op de Oudelandseweg te Hoogvliet. Het begin van de groei van Roos & Bijl Project Partners.