Nederlands English
Twitter LinkedIn LinkedIn
Volg onsKernwaarden SGS Roos+Bijl

Klant staat centraal
Bij SGS Roos+Bijl staat een tevreden klant centraal. Werk is de kern van ons bestaan. Wij zijn hierin 'Just to the Point'. Ons doel is om naar tevredenheid van de klant het werk uit te voeren. Kwaliteit is hierbij belangrijk. Daarom volgen wij processen en procedures volgens NEN-EN-ISO 9001:2008 en voeren wij regelmatig klanttevredenheidsgesprekken bij onze klanten om waar nodig actie te ondernemen. 

Innovatief en professioneel 
Om ons te onderscheiden in de markt zijn wij innovatief binnen ons vakgebied, wat een meerwaarde heeft voor de gehele keten. Wij houden ontwikkelingen in het vizier en staan open voor innovatieve ideeën. De professionele werkwijze biedt onze medewerkers structuur in de aanpak van projecten en voor klanten vertrouwen in de activiteiten welke door SGS Roos+Bijl worden uitgevoerd.

Alle vraagstukken oplossen 
De inzet van Roos+Bijl is erop gericht om alle vraagstukken binnen onze dienstverlening op te lossen. Dit houdt in dat klanten van ons mogen verwachten dat onze medewerkers garant staan voor passende oplossingen.

Betrokken en persoonlijk

Naar onze medewerkers zijn wij als bedrijf betrokken en persoonlijk. Daarnaast mogen klanten verwachten dat onze medewerkers betrokken en persoonlijk zijn in het realiseren van hun vraagstukken. Dit vinden wij zeer belangrijk bij iedere samenwerking. 

Wederzijds begrip en vertrouwen 
De bedrijfscultuur van SGS Roos+Bijl is gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen, zowel naar de klant, de leverancier als naar de medewerker toe. Prestaties kunnen geleverd worden als het vertrouwen uitgesproken wordt en er wederzijds begrip is. Daar richten wij ons op.

Betrokken Duurzame onderneming
Als bedrijf zijn wij ons ervan bewust dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) essentieel is. Wij willen met MVO een bijdrage leveren om volgende generaties de kans te geven op te groeien in een wereld waarin het qua leefomgeving, milieu en klimaat prettig leven is. SGS Roos+Bijl is gecertificeerd voor de ISO 14001, hét certificaat voor MVO.

Welzijn medewerkers voorop 
SGS Roos+Bijl heeft oog voor de omstandigheden en veiligheid waarin de medewerkers hun werkzaamheden moeten uitvoeren. Middelen en methoden zijn erop gericht dat medewerkers zich in alle omstandigheden veilig en gewaardeerd voelen. Bovendien bieden wij opleidingsmogelijkheden voor ons personeel zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen.