Nederlands English
Twitter LinkedIn LinkedIn
Volg onsEen carrière bij SGS Roos+Bijl

Zoek je een baan binnen de ondergrondse infrastructuur? Bij SGS Roos+Bijl is veel mogelijk. Kijk online voor onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie voor een baan in de techniek. Bovendien zijn er mogelijkheden voor ZZP'ers, stage en afstudeeropdrachten.

Speciaal voor de Young Professionals hebben wij in 2010 de Roos+Bijl Masterclass opgericht, samen met Dura Vermeer Ondergrondse Infra en Evides Waterbedrijf. Deelname aan de Roos+Bijl Masterclass garandeert je van een carrière binnen de ondergrondse infra.

Momenteel draaien er 2 carrousels waaruit je kunt kiezen. SGS Roos+Bijl, Evides Waterbedrijf en Denys of Brabant Water, Heijmans en Royal Haskoning DHV. Door de samenwerking tussen deze bedrijven maken Young Professionals kennis met de gehele cirkel van planvorming naar ontwerp tot uiteindelijk de realisatie van projecten.

Wij hebben de Roos+Bijl Masterclass opgericht om afstudeerders kennis te laten maken met de ondergrondse infrastructuur en direct een baan aan te bieden. De trainees doorlopen bij 3 bedrijven een traineeship (in totaal duurt de Masterclass 2 jaar) en krijgen vervolgens de mogelijkheid om in dienst te gaan bij 1 van de 3 bedrijven met erkende diploma's op zak.

Gedurende de Roos+Bijl Masterclass maak je kennis met 3 verschillende facetten van de ondergrondse infrastructuur. Je ziet de kant van een advies- en ingenieursbureau, de aannemers kant én je ontdekt hoe het is bij een opdrachtgever. Wil je deelnemen aan het traineeship? Neem dan contact op!

Download hier de folder over de Roos+Bijl Masterclass