Nederlands English
Twitter LinkedIn LinkedIn
Volg onsMagneetveldzone

Roos+Bijl is onder meer gespecialiseerd in de bekabeling van elektrische energie. Of het nu om  hoog-, midden of laagspanning gaat, boven of onder de grond, de afdeling Kabelinfrastructuur staat klaar voor iedere uitdaging. Belangrijk aandachtspunt bij de aanleg is de zogenaamde magneetveldzone. De omgeving kan last ondervinden van deze magneetveldzone, waardoor een goede berekening van de kracht ervan onontbeerlijk is. Roos+Bijl voert deze berekening van de magneetveldzone met precisie uit, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Bij zowel boven- als ondergrondse aanleg van hoogspanningsverbindingen heeft de bekabeling of mast te maken met een magneetveldzone. Boven de grond is deze magneetveldzone groter dat onder de grond, maar de magneetveldzone onder de grond is vaak wel intenser. Dat maakt eens te meer duidelijk dat een goede berekening onmisbaar is. Naast de berekening van de magneetveldzone zet Roos+Bijl in op kabel engineering, tracé engineering, tracéstudie, tracéverkenning, vergunningen, rechten van opstal contacten met derden, bestek schrijven en beinvloedingsberekeningen.

Voor een compleet pakket bij het tot stand komen van elektrische bekabeling schakelt u Roos+Bijl in. Voor meer informatie kunt u terecht op telefoonnummer 010 - 416 40 40. Het mailadres is info@roosenbijl.nl.